OFTEX portál

Nem bejelentkezett felhasználó....

Belépési név:     Jelszó:   Belépés ?
Ha elfelejtette a belépési nevét és/vagy jelszavát, kattintson ide!

Felhasználási feltételek

Honlapunk használatakor Ön elfogadja jelen Felhasználási feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem. A Felhasználási feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag az OFTEX/GYOFTEX portálnak és/vagy üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ebben az esetben az ügy jogi úton kerül rendezésre.

A regisztráció során az egészségügyi szakemberek (Felhasználók) nyilatkoznak arról, hogy adataik helyesek, a valóságnak megfelelnek. A Felhasználási feltételek elfogadása értelmében az emberi felhasználásra kerülő gyógyszer, illetve gyógyászati segédeszköz ismertetésére, az ismertetői tevékenységet végző személyek nyilvántartására, és a gyógyszerrel, gyógyászati segédeszközzel kapcsolatos, fogyasztókkal szembeni kereskedelmi gyakorlatra vonatkozó részletes szabályokról szóló 3/2009. (II.25) EüM rendelet előírásainak megfelelően jogosultak az oldalon megtalálható tartalmak megtekintéséhez.

Ön, mint egészségügyi szakképesítéssel rendelkező személy kijelenti, hogy az oftex.hu és a gyoftex.hu, zárt – kizárólag egészségügyi szakképesítéssel rendelkező személyek számára létrehozott - portálon található információkat jogosulatlan személyek részére nem teszi hozzáférhetővé, illetve nem hozza nyilvánosságra. Továbbá a szakterületre vonatkozó speciális jogszabályok előírásaival tisztában van, azokat megszegni nem fogja. Amennyiben a fentieket megszegi és ezzel összefüggésben a portált üzemeltető ENEF Kft.-nek kára keletkezik, vállalja az igazoltan felmerült kár megtérítését.

A Felhasználók a portálon keresztül jelentkezhetnek az akkreditált tanfolyamokra. A honlapon található akkreditált tanfolyamok adataiért és információiért, valamint azok felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért a portált üzemeltető ENEF Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Az oftex.hu és a gyoftex.hu honlapon található tájékoztató anyagokért, hirdetésekért, hirdetők által elhelyezett adatokért, illetve információkért, valamint azok felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért a portált üzemeltető ENEF Kft semmilyen felelősséget nem vállal. Hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük és alkalmazzuk a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz- ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól szóló 2006. évi XCVIII. törvény, valamint az emberi felhasználásra kerülő gyógyszer, illetve gyógyászati segédeszköz ismertetésére, az ismertetői tevékenységet végző személyek nyilvántartására, és a gyógyszerrel, gyógyászati segédeszközzel kapcsolatos, fogyasztókkal szembeni kereskedelmi gyakorlatra vonatkozó részletes szabályokról szóló 3/2009. (II.25.) Egészségügyi minisztériumi rendelet előírásait, továbbá a reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

Felhasználási feltételek tanfolyamszervezők számára

Az oftex.hu és gyoftex.hu egy zárt, orvosok, fogorvosok, klinikai szakpszichológusok, klinikai sugárfizikusok, klinikai mikrobiológusok, klinikai biokémikusok, gyógyszerészek (Felhasználók) folyamatos továbbképzését nyilvántartó portál.

A folyamatos továbbképzést felügyelő orvosi egyetemek az oftex.hu és a gyoftex.hu portál segítségével tartják nyilván a továbbképzésre kötelezett Felhasználók továbbképzési pontjait és a jogszabályoknak megfelelően állítják ki a továbbképzési ciklusról a Felhasználó számára a teljesítési igazolást.

A Felhasználó a portálon keresztül jelentkezhet az akkreditált képzésekre, konferenciákra.

A tanfolyamszervezők a portálra töltik fel a tanfolyamaik adatait, melyet az orvosi egyetemek vagy az orvosi egyetemek közreműködésével az erre jogszabályban kijelölt szerv a jogszabályoknak megfelelően akkreditál. A tanfolyam akkreditációjáért, vagy az ebben bekövetkező esetleges hibákért a portált üzemeltető ENEF Kft nem vállal felelősséget.

A portál használata a tanfolyamszervezők számára regisztrációhoz kötött, mely regisztrációt az orvosi egyetemek validálnak. A regisztráció és a validálás során keletkezett hibákért az ENEF Kft nem vállal felelősséget.

A regisztrált Tanfolyamszervezők által feltöltött információkért, illetve azok helyességéért az oftex.hu és a gyoftex.hu portált üzemeltető ENEF Kft. nem vállal felelősséget. Így az oftex.hu és a gyoftex.hu portál ellen semmilyen jogi eljárás nem indítható, amennyiben bármely Felhasználónak bármilyen jellegű kárt okoz az itt feltüntetett információk helytelensége.

A portálra bejelentkezett Tanfolyamszervező olyan információkat találhat meg különböző termékekről, melyek jogszabály alapján csak és kizárólag szakma felé kommunikálhatóak, laikusok részére nem. Ezért kérjük, hogy az alábbi nyilatkozatot figyelmesen olvassa el, és a portálra való regisztrációval azt elfogadottnak tekinti:

Ön, mint az oftex.hu és a gyoftex.hu zárt orvos portálra regisztrálni kívánó vagy már regisztrált nem orvosi végzettségű, nyilvántartási számmal nem rendelkező személy kijelenti, hogy a portálon történő regisztráció a munkavégzéséhez szükséges, az ott található információkat jogosulatlan személyek részére nem teszi hozzáférhetővé, illetve nem hozza nyilvánosságra. Továbbá a szakterületre vonatkozó speciális jogszabályok előírásaival tisztában van, azokat megszegni nem fogja. Amennyiben a fentieket megszegi és ezzel összefüggésben a portált üzemeltető ENEF Kft.-nek kára keletkezik, vállalja az igazoltan felmerült kár megtérítését.

A hivatkozásainkról

A tanfolyamszervezők internetes hivatkozást helyezhetnek el a tanfolyamaik adatlapján, amelyek az oftex.hu ill. a gyoftex.hu portálon kívüli oldalakra mutathatnak. Ezen oldalak által közölt információk helyességéért abban az esetben sem vállalunk semmilyen nemű felelősséget, ha Ön az oldalunkon talált hivatkozáson keresztül jutott el oda.

Örülünk annak és megtiszteltetés számunkra, ha bárki saját weboldalán az oftex.hu és a gyoftex.hu portálra mutató internetes hivatkozást helyez el.

Elhatárolódunk azoktól az esetektől, amikor az oftex.hu vagy a gyoftex.hu portál bármely felületére mutató internetes hivatkozásokat törvénytelenül működtetett, obszcén tartalmú, illetve másokat sértő internetes oldalakon helyezik el, és ezzel árt vagy árthat az oftex.hu vagy a gyoftex.hu portál hírnevének és érdekeinek. Az üzemeltető minden ilyen eset ellen fellép.

A portált üzemeltető ENEF Kft fenntartja magának a jogot a felhasználási feltételek módosítására, melyet Ön a módosítást követő első belépéssel elfogad.