OFTEX portál

Nem bejelentkezett felhasználó....

Belépési név:     Jelszó:   Belépés ?
Ha elfelejtette a belépési nevét és/vagy jelszavát, kattintson ide!

Segítség - hotline


A portál menürendszere csak a legfrissebb böngésző használatával jeleníthető meg!  ⇒ 


Az OFTEX portál használata során felmerült leggyakoribb problémákra a választ megtalálja a Gyakran Ismételt Kérdések -Frequently Asked Questions - (GYIK-FAQ) listában, amelyet a felső apró betűs menüben talál meg, vagy ide kattintva is elérheti.

Ügyfélszolgálatok

Válassza ki, hogy milyen jellegű problémával kapcsolatban szeretne segítséget kérni!

 1. Regisztrációjához szükséges egyetemi nyilvántartással kapcsolatban az Egyetemek menüpontból válasszon továbbképző egyetemet.
 2. Megszerzett és megszerzendő pontjaival, valamint a portálon nyilvántartott egyéb adataival kapcsolatosan az Ön továbbképzési adatait nyilvántartó egyetem tud felvilágosítást adni. Elérhetőségüket mindig megtalálja a portálra való belépés után a fejlécben, az Ön neve mellett, a képzőhelye megnevezésére kattintva.
 3. A tanfolyamokkal/kongresszusokkal kapcsolatban az adott tanfolyam/kongresszus szervezőjét (elérhetősége a tanfolyam adatlapján található) vagy a befogadásra kijelölt orvosegyetemet keresse, mert csak ők tudnak tartalmi és szakmai jellegű kérdésekre választ adni.
 4. Tanfolyam akkreditációjával kapcsolatban a tanfolyamszervezők számára a befogadó egyetem tud segítséget nyújtani.
 5. Kongresszus akkreditációjával kapcsolatban a szervezők számára a Semmelweis Egyetem Szak- és Továbbképzési Központja tud segítséget nyújtani. (06-1-459-1500 / 62376 m.)
 6. A portál működésével kapcsolatos technikai jellegű kérdésekben, illetve a belépési névvel és jelszóval kapcsolatos problémák esetén:

  Telefon

  Telefonos technikai segítségnyújtás: 06 20 663 2023
  A telefonos segítség munkanapokon 9.00 - 15.00 óra között vehető igénybe.

  Figyelmeztetés!

  Kérjük, hogy a telefonos segítségnyújtás hívása előtt készítse elő pecsétszámát / nyilvántartási számát a gyors és pontos azonosítás érdekében!


  E-mail

  Észrevételeit, problémáit várjuk a következő e-mail címen is: oftex@oftex.hu