OFTEX portál

Fejlesztő: ENEF Kft.*

Nem bejelentkezett felhasználó....

Belépési név:     Jelszó:   Belépés ?
Ha elfelejtette a belépési nevét és/vagy jelszavát, kattintson ide!

Segítség - hotline


A portál menürendszere csak a legfrissebb böngésző használatával jeleníthető meg!  ⇒ 


Az OFTEX portál használata során felmerült leggyakoribb problémákra a választ megtalálja a Gyakran Ismételt Kérdések -Frequently Asked Questions - (GYIK-FAQ) listában, amelyet a felső apró betűs menüben talál meg, vagy ide kattintva is elérheti.

Ügyfélszolgálatok

Válassza ki, hogy milyen jellegű problémával kapcsolatban szeretne segítséget kérni!

 1. Regisztrációjához szükséges egyetemi nyilvántartással kapcsolatban az Egyetemek menüpontból válasszon továbbképző egyetemet.
 2. Megszerzett és megszerzendő pontjaival, valamint a portálon nyilvántartott egyéb adataival kapcsolatosan az Ön továbbképzési adatait nyilvántartó egyetem tud felvilágosítást adni. Elérhetőségüket mindig megtalálja a portálra való belépés után a fejlécben, az Ön neve mellett, a képzőhelye megnevezésére kattintva.
 3. A tanfolyamokkal/kongresszusokkal kapcsolatban az adott tanfolyam/kongresszus szervezőjét (elérhetősége a tanfolyam adatlapján található) vagy a befogadásra kijelölt orvosegyetemet keresse, mert csak ők tudnak tartalmi és szakmai jellegű kérdésekre választ adni.
 4. Tanfolyam akkreditációjával kapcsolatban a tanfolyamszervezők számára a befogadó egyetem tud segítséget nyújtani.
 5. Kongresszus akkreditációjával kapcsolatban a szervezők számára a Semmelweis Egyetem Szak- és Továbbképzési Igazgatósága tud segítséget nyújtani. (06-1-459-1500 / 51765 m.)
 6. A portál működésével kapcsolatos technikai jellegű kérdésekben, illetve a belépési névvel és jelszóval kapcsolatos problémák esetén:

  Telefon

  Telefonos technikai segítségnyújtás: 06 21 25-25-461
  A telefonos segítség munkanapokon 9.00 - 15.00 óra között vehető igénybe.
  Kérjük, hogy üzenetet ne hagyjon, mert visszahívásra nincs lehetőségünk!

  Figyelmeztetés!

  Kérjük, hogy a telefonos segítségnyújtás hívása előtt készítse elő pecsétszámát / nyilvántartási számát és esetleg a belépési nevét (a jelszó nem szükséges), mert csak ennek ismeretében tudunk a felmerült kérdésekre válaszolni, és orvosolni az Ön problémáját.


  E-mail

  Észrevételeit, problémáit várjuk a következő e-mail címen is: oftex@oftex.hu