GYOFTEX portál

Nem bejelentkezett felhasználó....

Belépési név:     Jelszó:   Belépés ?
Ha elfelejtette a belépési nevét és/vagy jelszavát, kattintson ide!

Gyógyszerészek Folyamatos Továbbképzése  -  GYOFTEX

A GYOFTEX a gyógyszerészek folyamatos továbbképzését nyilvántartó portál.

Már 10151 gyógyszerész felhasználója van a portálnak, amely szám napról napra növekszik!
Regisztráltak megoszlása egyetemek szerint
A portált használók aránya egyetemenként

A folyamatos továbbképzést felügyelő orvosegyetemek e portál segítségével tartják nyilván a továbbképzendők megszerzett továbbképzési pontjait, majd állítják ki az eredményes továbbképzési ciklusról a Teljesítési Igazolást.

A portál feladata

A portál a továbbképzési ciklus során a továbbképzendők által

  • elő-akkreditált tanfolyamokon
  • munkahelyi képzéseken
  • akkreditált szakmai kongresszuson
  • különféle egyéni továbbképzéseken
  • és gyakorlati tevékenység közben

megszerzett pontszámokat összesíti.

A portál ezenkívül elősegíti az elő-akkreditált tanfolyamok, az utó-akkreditált képzések és a szakmai kongresszusok akkreditációját is.

Regisztráció

A portál a vendég - nem regisztrált - felhasználók számára az akkreditált tanfolyamok és szakmai kongresszusok adatait teszi elérhetővé. Minden más tevékenységhez a továbbképzendőknek illetve a tanfolyam vagy kongresszus szervezőknek regisztrálniuk kell magukat a portálra, amelyet a menü Regisztráció pontjában tehetnek meg.

Sikeres regisztráció után a továbbképzendő már megtekintheti a képző egyetem által jóváhagyott pontjainak összefoglalóját, jelentkezhet on-line különféle elő-akkreditált tanfolyamokra, rögzíthet és továbbíthat a képző egyetem felé egyéni továbbképzést, stb... 

A regisztrált tanfolyamszervező benyújthat tanfolyamot, képzést vagy kongresszust akkreditálásra, kitölti a különféle rendezvényeken részt vettek névsorát és a megszerzett pontszámokat, kiállíthat a résztvevőknek igazolást a rendezvényen való részvételről.

A portál többi felhasználója, mint az orvosegyetemek, a szakmai kollégiumok, minisztériumi bizottságok nem igényelnek további külön regisztrációt.

A képző egyetemek elérhetőségéhez kattinson itt !