OFTEX portál

Nem bejelentkezett felhasználó....

Belépési név:     Jelszó:   Belépés ?
Ha elfelejtette a belépési nevét és/vagy jelszavát, kattintson ide!

Tanfolyamszervező regisztráció

Miért szükséges a regisztráció?

A tanfolyamszervezők regisztrációja azért szükséges, hogy az elő akkreditálási folyamatba csakis valódi, létező tanfolyamszervezők által rögzített továbbképzési tanfolyamok kerüljenek be.

A regisztrált tanfolyamszervező tanfolyamot, képzést vagy kongresszust nyújthat be akkreditálásra, kitölti a különféle rendezvényeken részt vettek névsorát és a megszerzett pontszámokat, kiállíthat a résztvevőknek igazolást a rendezvényen való részvételről.

A regisztráció lépései:

  1. Továbblépés után olvassa és fogadja el az egyetemek állásfogalását arról, hogy a tanfolyamszervezőre milyen módon vonatkozik a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (a továbbiakban: Fktv.) 2020. július elsejétől hatályos, módosított rendelkezései.
  2. Töltse ki a következő oldalon megjelenő űrlapot, majd kattintson a Regisztráció gombon. A kitöltéskor ügyeljen arra, hogy pontosan nevezze meg azt az orvosegyetemet, ahol tanfolyamszervezőkénti validása történik, azaz az egyetem jelzi a rendszer számára, hogy Ön valóban egy létező tanfolyamszervező. A validáció folyamata a regisztráció után automatikusan megkezdődik. (Az orvosegyetem által nem validált regisztrációk törlődnek a rendszerből)
    A regisztrációs űrlapon megadott adatok a későbbiek során a Belépési név kivételével tetszőlegesen megváltoztathatóak.
    A számlázási cím pontos megadása azért szükséges, mert a tanfolyamot befogadó orvosegyetemek erre címre fogják majd a számlát kiállítani. A számlázási címet a későbbiekben bármikor módosíthatja.
  3. Ha a nevesített orvosegyetem validálta az Ön regisztrációját, akkor az Ön által megadott e-mail címre küldött levélben a portál elküldi Belépési nevét (ezt Ön adja meg a regisztrációs űrlapon, és ez a későbbiekben nem változtatható!) valamint a belépési jelszót (ezt a későbbiekben bármikor módosíthatja).
  4. A megkapott Belépési névvel és Jelszóval belépve a portálra már rögzítheti is a tanfolyamok adatait. A rögzített tanfolyamok adatai gombnyomásra automatikusan továbbítódnak a befogadó orvosegyetem felé, hogy az dönthessen a tanfolyam befogadásáról.
Tovább...